kranio sakral terapi
kranio sakral terapi

Kranio Sakral Terapi

Kranio sakral terapi(KST) er en meget blid behandlingsform som via blid berøring løsner op for spændinger og ubalancer i kroppens fineste strukturer. Behandlingen fokuserer især på hoved, hvirvlsøjlen og bækken området.

Hvordan virker KST

KST er en terapiform som tager udgangspunkt i hestens nervesystem eller helt præcist den kranio-sakrale rytme som stammer fra en næsten umærkelig pulseren i cerebrospinalvæsken(hjerne- og rygmarvsvæsken). Rygmarvsvæsken har en lille puls – ligesom hjertet og vejtrækningen har det – som man kan mærke alle steder på kroppen. Hvis pulsen er ude af balance kan der opstå mange symptomer, og ubalancen vil sætte sig i både nervesystemet, musklerne og bindevævet.

Kraniet er sammensat af ”plader” som ikke helt er vokset sammen, disse kaldes suture. Kraniet består af 21 knogler og omkring 100 suturforbindelser. De 12 par hjernenerver forlader centralnervesystemet gennem åbninger i og imellem de forskellige kranieknogler, og derfor er de forskellige kranieknoglers frie bevægelse yderst vigtige så ingen nerver bliver klemt, og på den måde dysfunktionelle. Nerverne skal sende vigtige beskeder til resten af kroppens system, og det er derfor vigtigt at nerverne kan arbejde frit og uhæmmet.

”Kranio sakral terapi er en meget blid, men dybdegående manuel behandlingsform, som arbejder med kroppens egen puls(den kranio-sakrale rytme), med det sigte, at påvirke kroppens selvhelbredelse”.

Priser

995 kr for første behandling
Varighed: 1 1/2-2 timer
Inkl. telepati, gangartsanalyse, fysisk gennemgang og behandling

Efterfølgende: 
500 kr pr gang
Varighed: 1 time

Pakketilbud:
Første behandling + to efterfølgende
1750 kr.

Priserne er ekskl. kørsel.

Kranio sakral terapi er især godt til traumatiseret heste (læs mere her Traumatiseret heste). Jeg er uddannede ved Tove Nielsen på Naturgaarden, læs mere om det her: http://naturgaarden.dk

Få besked når jeg er i din landsdel

Besked når jeg er i landsdel