healing4
healing4

Jeg tilbyder følgende kurser. Hvis du søger efter en anden sammensætning så kontakt mig endelig. Alle kurserne kan både afholdes som 1 eller 2 dags kurser. Jeg anbefaler naturligvis et 2-dags kursus da deltagerne på den måde kommer dybere ind i emnet. Find priserne nedenfor.

Oversigt
– Telepati & healing 1,2 & 3
– Trailerlæsning
– Behandling af egen hest
– Healing 1 & 2
Læs mere om kurserne nedenfor.

“Vild fantastisk weekend😍😍 Jeg har lige deltaget på et af Lines kurser i dyretelepati og healing. Det var helt fantastisk, og vildt spændende…Du har givet mig nogle gode værktøjer, og her den første morgen efter kurset, har jeg allerede haft den sjoveste samtale med vores lille pony🥰🥰 Jeg er SÅ glad for at vores veje har krydset hinanden, og jeg vil til enhver tid give Line min allerbedste anbefaling….Nå ja, og så har vi allerede snakket om kursus 2👍👍 TAK Line, for din måde at være på, og din måde at formidle tingene på. Jeg er så taknemmelig for at du vil dele ud af dine erfaringer.” – Lone Drejer Pedersen

 

Telepati & healing 1

På dette kursus lære du grundstenene til at skabe telepatisk kontakt, og du vil telepatere med flere dyr i løbet af weekenden. Derudover vil du blive introduceret til healing, lære des simple grundprincipper samt mærke energi på egen krop samt når du healer. Kurset vil give dig en stor værktøjskasse som du vil kunne tage med hjem og arbejde videre på.

Telepati & healing 2

Kurset er en efterfølger til kursus nr. 1. På dette kursus vil vi skabe en endnu bedre kontakt til dyret, og fokusere på en bedre dialog. Vi vil blive mere blive mere specifikke i vores kommunikation med dyrene. Du vil lære om psykologi og spørgeteknik som du kan bruge i dialog med dyret. Derudover vil vi udvide vores værktøjskasse indenfor healing i form af dybere teori omkring den energetiske krop samt nye teknikker og arbejdsmetoder.

Telepati & healing 3

Dette kursus er efterfølger til kursus 1 og 2. På dette kursus har fokus på at blive mere specifikke og konkrete mht. kroppen og healing. Du vil få teori omkring hestens krop og anatomi som du kan bruge både når du healer og telepatere. Derudover arbejder vi endnu mere i dybden med vores personlige udvikling og at afvikle vores forsvar og skygger så vi kan mere ægte og dybe i vores kontakt med dyret.

Trailerlæsning

Kurset kan både afvikles som en-dags og 2-dags kursus. Første dagen vil starte med generel teori omkring hestens adfærd og indlæring. Derefter vil der være en times dybdegående teori omkring trailerlæsning, og de problematikker man kan møde her. Senere på dagen vil alle trailer sessionerne finde sted, og jeg vil forklare hvad jeg gør imens jeg læsser hver hest. På dag to vil hver hest få 2 trailer sessioner hvor ejeren selv læsser med min vejledning. Derudover vil der på anden dagen være teori omkring hvordan du som ejer/rytter kan påvirke din hest i en positiv retning.

Behandling af egen hest

Dette kursus henvender sig til enhver hestejer som gerne vil forkæle sin hest til dagligt, hjælpe sin hest med at restituerer bedre, opbygge en tillidsfuld relation og til den hestejer som tilskynder at holde sin hest fit-for-fitgh. Kurset vil give dig en grundig teori omkring hestens fysiologi og sundhed, samt give dig en basis forståelse for hvordan vi holder vores rideheste stærke og holdbare. På første dagen vil du få mine bedste massage- og bindevævsøvelser til at afspænde din hests væv og muskulatur. På anden dagen vil der være fokus på udstræk og afspænding i bevægelse samt en introduktion til healing. Du vil få lov til at øve healing både på mennesker og heste. Kurset vil give dig mange redskaber som du kan arbejde videre på hjemme i stalden.

 

Priser:

1000 kr. pr. deltager for et en-dags-kursus.

2000 kr. pr. deltager for et weekendes kursus.

Du kan se hvornår de forskellige kurser bliver afholdt under “kalender” eller du kan arrangere et kursus i din klub eller stald ved at kontakte mig på mail eller mit nummer 29761370.

 

 

 

 

 

Få besked når jeg er i din landsdel

Besked når jeg er i landsdel