trailerlæsning
trailerlæsning

Trailerlæsning

Jeg har specialiseret mig i trailerlæsning over en længere årrække, og jeg har efterhånden læsset flere hundrede heste. Trailertræning er en god investering jeg vil anbefale alle hesteejere: Man ser alt for ofte at hestene bliver presset op i traileren på en utrolig inhuman facon, som kun skaber mere modstand til næste læsning. Og ejerens samvittighed er ofte ikke ren efter læsning. Det synes jeg er ærgerligt. Trailerlæsning skal indlæres som alt andet hesten skal lære, og hvis det gøres på en fornuftig og logisk måde, vil det ofte ikke volde problemer senere.

 

Trailer session 

Jeg lærer din hest at gå i trailer, og lærer dig hvordan du læsser din hest selv.
Se videoer af trailerlæsning her

 

Hvad kan du forvente af en session?

Under første session vil jeg have din hest i hænderne og lære den at gå i trailer. Imens står du og iagttager sessionen, mens jeg undervejs forklarer og instruerer.
Bagefter er det din tur, under min vejledning selvfølgelig.
50% af de heste jeg læsser, har kun behov for en enkelt trailersession, og den resterende halvdel har behov for 2-3 sessioner. Det er meget forskelligt og afhænger af hestens personlighed, og hvorfor den ikke vil gå i trailer, samt ejerens erfaring.
Efter sessionen anbefaler jeg, at du fremadrettet selv vedligeholder din hest i at gå i trailer, bedst et par gange om ugen, i 3 uger efter første session.
Hesten er et vanedyr, og det er derfor alfa omega, at det bliver en vane for din hest, at gå afslappet i trailer.

 

HVAD får du for pengene?

Kyndig og professionel håndtering. Første session sætter jeg 1-1/2 time af til dig og din hest og derefter 1 time pr. session.

 

PRISER

Første session 1 1/2 time: 1100 kr 
Derefter 700 kr. pr. gang.
Trailer forløb på 3 gange: 2250 kr. + kørsel
De 3 gange har ikke en tidsramme, og kan bruges når som helst.
Jeg afsætter 1 1/2 time til første session, og 1 time pr. session til de to efterfølgende.

Læs andres oplevelser

Anna Ch Hallum
Anna Ch Hallum
19. Juni, 2022.
anbefaler
Line er intet mindre end fantastisk! Jeg har haft min baby i tilridning hos Line efter et mislykket tilridningsforsøg sidste år, så jeg var noget nervøs for, om jeg havde fundet det rigtige sted for ham denne gang. Og det havde jeg! Line er vanvittig dygtig til at aflæse hestene og dermed tilpasse træningen til den enkelte hest. Udover dette oplevede jeg en dedikeret indsats for at træne hesten til dét man ønsker at bruge den til. Jeg har kun positivt at sige om vores forløb og kan varmt anbefale Line til alt slags træning af vores elskede heste👍👍👍👍
Trine Pilgaard
Trine Pilgaard
1. Maj, 2022.
anbefaler
fra Bente som ikke har Facebook: Kæmpe ros og anbefaling til Line Bonde. Min islænder har været 4 uger i tilridning hos Line . Jeg oplevede at line arbejdede stille og roligt med ham. Han blev passet super godt og der blev taget hensyn til mine ønsker 👍🙂 Jeg skal helt sikkert have vores næste tilridning heste med til Line 👍
Janni Husum
Janni Husum
18. April, 2022.
anbefaler
Haft 2 islændere der nede. En I tilridning og en i ædfærdstræning. Line har gjort et fantastisk arbejde med begge heste, hun er dygtig til det hun kan og jeg skal helt sikkert have min næste unghest der ned i træning også.
Vita Tougaard Aaen
Vita Tougaard Aaen
18. April, 2022.
anbefaler
God til at se hestens behov og hvornår den er klar til næste skridt. Skal helt sikkert have Lillebror der ned også. 👍
Sidsel Kontni Prahm
Sidsel Kontni Prahm
25. December, 2021.
anbefaler
Kæmpe anbefalinger af Lines fantastisk hesteforståelse og arbejde med hestene. Det er en tillidssag, at sende sin hest afsted - og Line indfrier langt over forventningerne. Line har haft min islænder vallak i ridning i 6 uger. Han var en usikker dreng og kom hjem som en selvsikker mand. Line lagde stor vægt på at arbejde med ham i hans tempo, hvilket har givet en enormt sikker og tydelig hest. Han har været en stor udfordring at få afsted alene, uden støtte fra andre heste, hvilket Line lagde et fantastisk arbejde i - så han kunne ved afrejse ride på tur i skoven på egen hånd og var total selvsikker ved møde med biler, hunde og andet vi kunne møde på en tur. + han går bare i trailer nu. Jeg var spændt på hvordan han ville reagerer, når han så kom hjem - men alt er bare gået langt over alles forventninger. - det er en fornøjelse at opleve hvordan Lines arbejde har flyttet ham fra en uprøvet unghest til en frisk lille herre, der er klar på tur i skoven. Line har gjort en afgørende forskel for min islænder - og jeg bruger hende igen til den næste hest næste år.
Ida Westphal Dyhr
Ida Westphal Dyhr
19. November, 2021.
anbefaler
Line har været fantastisk dygtig til at give min hest en tillidsfuld og tryg start på tilværelsen som ridehest ❤️ Kan virkelig anbefales! 😃
Ida Vegeberg
Ida Vegeberg
17. Oktober, 2021.
anbefaler
Har lige hentet min hest hos Line efter et forløb på 6 uger. Det har været en fantastisk god oplevelse. Jeg har fået en hest hjem med en masse +++ på kontoen. Ikke sidste gang jeg bruger eller anbefaler Line 😄👍🏼
Trine Volhøj
Trine Volhøj
14. August, 2021.
anbefaler
Vi har haft besøg af Line, og nu går ponyen lige i trailer, og Alva kan starte til undervisning 😁👏
Maya Cronhammar
Maya Cronhammar
7. August, 2021.
anbefaler
Vi har haft et fantastisk forløb med Line. Hun har givet både min hest og mig at solidt fundament at bygge videre på, ikke mindst på grund af hendes fine og nuancerede forståelse af hestene, som hun har delt løbende - jeg har fået lige så god en uddannelse som min hest ;-). Line er utrolig kompetent, præcis og omsorgsfuld, og min hest er kommet hjem glad og i balance og med lyst til at lære mere.
Solveig Malmkjær
Solveig Malmkjær
19. Juli, 2021.
anbefaler
Jeg har i dag haft Line ude og trailertræne min hest, Neo. Neo har i knap et år, ikke ville gå i trailer overhovedet, og var meget bange, efter dårlige oplevelser med trailer. Line fik ham ind på meget kort tid, og jeg kunne selv læsse ham i slutningen af sessionen. Virkelig positiv oplevelse her. Og kæmpe anbefaling herfra 😃🌟

Galleri over en trailerlæsning session

 

 

Få besked når jeg er i din landsdel

Besked når jeg er i landsdel