trailerlæsning
trailerlæsning

Trailerlæsning

Jeg har specialiseret mig i trailerlæsning over en længere årrække, og jeg har efterhånden læsset flere hundrede heste. Trailertræning er en god investering jeg vil anbefale alle hesteejere: Man ser alt for ofte at hestene bliver presset op i traileren på en utrolig inhuman facon, som kun skaber mere modstand til næste læsning. Og ejerens samvittighed er ofte ikke ren efter læsning. Det synes jeg er ærgerligt. Trailerlæsning skal indlæres som alt andet hesten skal lære, og hvis det gøres på en fornuftig og logisk måde, vil det ofte ikke volde problemer senere.

Trailer session 

Jeg lærer din hest at gå i trailer, og lærer dig hvordan du læsser din hest selv.
Hvad kan du forvente af en session?
Under første session vil jeg have din hest i hænderne og lære den at gå i trailer. Imens står du og iagttager sessionen, mens jeg undervejs forklarer og instruerer.
Bagefter er det din tur, under min vejledning selvfølgelig.
50% af de heste jeg læsser har kun behov for en enkelt trailersession, og den resterende halvdel har behov for 2-3 sessioner. Det er meget forskelligt og afhænger af hestens personlighed, og hvorfor den ikke vil gå i trailer samt ejerens erfaring.
Efter sessionen anbefaler jeg, at du fremadrettet selv vedligeholder din hest i at gå i trailer, bedst et par gange om ugen i 3 uger efter første session.
Hesten er et vanedyr, og det er derfor alfa omega, at det bliver en vane for din hest at gå afslappet i trailer.

HVAD får du for pengene?

Kynding og professionel håndtering. Første session sætter jeg 1-1/2 time af til dig og din hest og derefter 1 time pr session.

PRISER

Første session 1 1/2 time: 900 kr 
Derefter 600 kr. pr. gang.  

 

 

Få besked når jeg er i din landsdel

Besked når jeg er i landsdel