Behandling

 

Mine behandlinger har til formål at hjælpe din hest til at være i balance psykisk og fysisk. Jeg er meget inspireret af den kinetiske medicin som tror på at krop og psyke hænger sammen, og at du ikke kan helbrede det ene uden at helbrede det andet. Dette er også hængt op på vores vestlige viden om nervesystemet, og stress påvirkning af krop og sind.

Derfor er mine behandlinger helhedsorienteret. Jeg benytter både bevægelsesanalyse, telepati, bindevævsmassage(Equine Touch) og kranio sakral terapi i en behandling. Ved mit første besøg vil jeg afsætte 1 1/2-2 timer hvor jeg både vil telepatere med din hest, og efterfølgende behandle den. Denne kombination har jeg valgt for at favne hesten bedst muligt. Hesten vil fortælle mig hvordan den trives og/eller mistrives, hvor i kroppen den har ondt og jeg vil evt. få en fornemmelse for hvilke ubalancer der ligger til grund herfor. Efterfølgende vil jeg se hesten bevæge sig og mærke den igennem, og på den måde danne mig et helhedsindtryk af hesten: Hvor fortæller den selv at den har ondt, og hvad ser jeg. Tilsidst vil jeg give en grundig behandling. De efterfølgende sessioner vare typisk en time, og er en kombination af telepati og behandling men med primært fokus på den fysiske behandling.

Jeg benytter både bindevævsmassage, kranio sakral terapi og healing under mine behandlinger. Tryk videre på boksene nedenfor hvis du vil vide mere om de forskellige metoder.

Pris

995 kr for første behandling
Varighed: 1 1/2-2 timer
Inkl. telepati, gangartsanalyse, fysisk gennemgang og behandling

Efterfølgende: 
500 kr pr gang
Varighed: 1 time

Pakketilbud:
Første behandling + to efterfølgende
1750 kr.

Priserne er ekskl. kørsel.