tilridningogtræning

For mig er hestetræning en hjertesag, og derfor skaber jeg en personlig relation til alle heste jeg har i træning. Mine hovedværdier er kommunikation, tryghed og tillid, og at du får en hest hjem som har lyst til at gå til ridning og som er blevet mødt i sine behov.

Din hest er velkommen i tilridning ved mig fra den er 3 år gammel, og en tilridning varer alt mellem 1-3 mdr. afhængig af din hests tidligere erfaringer og temperament.

Derudover er din hest velkommen til mig i andre træningssituationer såsom til miljøtræning, trailertræning, seperationsangst eller blot for at blive en mere stabil ridehest.

Inkluderet i tilridningen og træning

- En grundig indledende samtale 
- 5*træning ugentligt med fokus på god horsemanship
- Miljøtræning og groundwork efter behov

- Behandling m/ massage, bindevævsmassage, elektro terapi mm. efter behov. OBS: En behandling erstatter en trænings dag, hvis dette ikke ønskes kan behandlinger tilkøbes ved siden af den daglige træning.

Ejeren er altid velkommen til at komme og deltage eller iagttage træningen, og vil om muligt modtage undervisning før hjemsendelse.

Pris: 4500 kr. pr. Måned inkl. Moms + opstaldning på 1500 kr.
Opstaldning: Amstrupvej 3, 8860 Ulstrup. Døgnfold så længe vejret tillader det, ellers store rummelige bokse m/ foldtid fra 7.00-19.00 dagligt. Kvalitets hø som fordeles over 3-4 gange dagligt. Opstaldes på spåner. Enefold muligt. Kraftfoder skal selv medbringes.

Jeg anbefaler:
- At man altid kun rider i en sadel som er tilpasset hesten eller i det mindste tilset af en professionel. Hvis du ikke har mulighed for dette eller du ønsker at vente indtil din hest har vokset lidt mere, anbefaler jeg at vi bruger min bomløse baloun sadel. Der er ikke en bom i som kan trykke samt skade hesten. Det koster 400 kr. pr. måned for leje af min sadel.
- At din hest har fået tjekket/ordnet sine tænder før ankomst. Det er ærgerligt hvis tænderne driller og hesten derfor får en ubehagelig første gangs oplevelse med ridningen.

Du skal medbringe:
- Hovedtøj til hesten med et bid som passer / bidløs trense
- Sadel ELLER tilkøber at jeg bruger min bomløse sadel
- I sommerhalvåret: Fluemaske, insektdækken og solcreme OM NØDVENDIGT. HUSK at informere mig hvis din hest er "særlig sensitiv"/sommereksem e.lign.
- I vinter halvåret: Regndækken og tykkere om nødvendigt
- Hestens pas
- Kraftfoder

Adresse: Amstrupvej 3, 8860 Ulstrup.
Forud betaling hver måned. Depositum på 1500 kr. v/ booking.