unghestetræning
unghestetræning

For mig er hestetræning en hjertesag, og derfor skaber jeg en personlig relation til alle heste jeg har i træning. Mine hovedværdier er kommunikation, tryghed og tillid, og at du får en hest hjem som har lyst til at gå til ridning og som er blevet mødt i sine behov.

Din hest er velkommen i tilridning ved mig fra den er 3 år gammel, og en tilridning varer alt mellem 1-2 mdr. afhængig af din hests tidligere erfaringer og temperament.

Inkluderet i tilridningen

– En telepati før ankomst 
Som et redskab til mig selv telepatere jeg altid med hesten før ankomst for at lære den at kende. Du vil også modtage denne telepati enten på skrift eller som lydfil.
– 3-4 gange træning ugentligt med fokus på god horsemanship
– 2 behandlinger med bindevævsmassage og kranio sakral terapi til din hest
– Ved afgang vil du modtage en personlig dagbog på din hest som jeg allerede har påbeyndt i perioden hesten har været ved mig, og som du herefter kan viderefører. Jeg har skrevet et par bemærkninger, og tips og tricks til den videre håndtering af din hest. 

Ejeren er altid velkommen til at komme og deltage eller iagttage træningen, og vil om muligt modtage undervisning før hjemsendelse.

Pris: 4500 kr. pr. Måned inkl. Moms + opstaldning (600 kr. i sommerhalvåret)
Hesten opstaldes i sommerhalvåret i Dollerup til 600 kr. Om vinteren vil hesten blive opstaldet på Firehuse, opstaldningspris: 1000 kr.

Praktisk info:
– Hesten skal være vaccineret før den ankommer samt ormekur
– Tænderne skal være tjekket inden for det seneste år
– Hvis hesten ikke har en tilpasset sadel bliver den tilredet i min bomløse for at undgå trykskader.
– Jeg tilrider gerne bidløst hvis det ønskes

Få besked når jeg er i din landsdel

Besked når jeg er i landsdel