For mig er hestetræning en hjertesag, og derfor skaber jeg en personlig relation til alle heste jeg har i træning. Mine hovedværdier er kommunikation, tryghed og tillid, og at du får en hest hjem som har lyst til at gå til ridning og som er blevet mødt i sine behov.

Din hest er velkommen i tilridning ved mig fra den er 3 år gammel, og en tilridning varer alt mellem 1-3 mdr. afhængig af din hests tidligere erfaringer og temperament.

Derudover er din hest velkommen til mig i andre træningssituationer såsom til miljøtræning, trailertræning, seperationsangst eller blot for at blive en mere stabil ridehest.

Inkluderet i tilridningen og træning

 
- 4-5 gange træning ugentligt med fokus på god horsemanship
- Miljøtræning og groundwork efter behov

- Kvalitets hø, fodring med grovfoder 4 gange dagligt, lange foldtider.

Ejeren er altid velkommen til at komme og deltage eller iagttage træningen, og vil om muligt modtage undervisning før hjemsendelse.

Pris: 7000 kr. inkl. opstaldning(opstaldning udgør 2000 kr af beløbet).
Opstaldning: Amstrupvej 3, 8860 Ulstrup. Døgnfold så længe vejret tillader det, ellers store rummelige bokse m/ foldtid fra 7.00-19.00 dagligt. Kvalitets hø som fordeles over 4 gange dagligt. Opstaldes på spåner. Enefold muligt. Kraftfoder skal selv medbringes.

Betalings oplysninger

Reg. nr: 9318
Konto nr: 0016602507

Jeg anbefaler:
- At man altid kun rider i en sadel som er tilpasset hesten eller tilset af en professionel. Hvis du ikke har mulighed for dette eller du ønsker at vente indtil din hest har vokset lidt mere, anbefaler jeg en lammeskindssadel. Der er ikke en bom i som kan trykke samt skade hesten. Det koster 350 kr. pr. måned for leje af min sadel.
- At din hest har fået tjekket/ordnet sine tænder før ankomst. Det er ærgerligt hvis tænderne driller og hesten derfor får en ubehagelig første gangs oplevelse med ridningen.

Du skal medbringe:
- I sommerhalvåret: Fluemaske, insektdækken og solcreme OM NØDVENDIGT. HUSK at informere mig hvis din hest er "særlig sensitiv"/sommereksem e.lign.
- I vinter halvåret: Regndækken og tykkere om nødvendigt
- Hestens pas
- Kraftfoder
- Meget gerne mash og/eller gulerødder til den første uge for at holde hestens væskebalance oppe i miljøskiftet.
- Evt trense og sadel.

Adresse: Amstrupvej 3, 8860 Ulstrup.
Forud betaling hver måned. Depositum på 1500 kr. v/ booking.

 

Betingelser:
- Hesten står opstaldet ved mig, Line Bonde, på ejers eget ansvar. Ejer betaler selv eventuelle dyrlægeregninger og sko i perioden
- Hvis der er sygdom under en uge som forhindre træningen, så fratrækkes dette ikke i fakturaen. Hvis sygeperioden er over 1 uge skal ejer blot betale for opstaldning. Dette gælder både sygdom ved hesten, og ved Line.
- Udstyr der medbringes til hesten opbevares på ejeres eget ansvar.

 

 

Se andres anbefalinger af mig

Anna Ch Hallum
Anna Ch Hallum
19. Juni, 2022.
anbefaler
Line er intet mindre end fantastisk! Jeg har haft min baby i tilridning hos Line efter et mislykket tilridningsforsøg sidste år, så jeg var noget nervøs for, om jeg havde fundet det rigtige sted for ham denne gang. Og det havde jeg! Line er vanvittig dygtig til at aflæse hestene og dermed tilpasse træningen til den enkelte hest. Udover dette oplevede jeg en dedikeret indsats for at træne hesten til dét man ønsker at bruge den til. Jeg har kun positivt at sige om vores forløb og kan varmt anbefale Line til alt slags træning af vores elskede heste👍👍👍👍
Trine Pilgaard
Trine Pilgaard
1. Maj, 2022.
anbefaler
fra Bente som ikke har Facebook: Kæmpe ros og anbefaling til Line Bonde. Min islænder har været 4 uger i tilridning hos Line . Jeg oplevede at line arbejdede stille og roligt med ham. Han blev passet super godt og der blev taget hensyn til mine ønsker 👍🙂 Jeg skal helt sikkert have vores næste tilridning heste med til Line 👍
Janni Husum
Janni Husum
18. April, 2022.
anbefaler
Haft 2 islændere der nede. En I tilridning og en i ædfærdstræning. Line har gjort et fantastisk arbejde med begge heste, hun er dygtig til det hun kan og jeg skal helt sikkert have min næste unghest der ned i træning også.
Vita Tougaard Aaen
Vita Tougaard Aaen
18. April, 2022.
anbefaler
God til at se hestens behov og hvornår den er klar til næste skridt. Skal helt sikkert have Lillebror der ned også. 👍
Sidsel Kontni Prahm
Sidsel Kontni Prahm
25. December, 2021.
anbefaler
Kæmpe anbefalinger af Lines fantastisk hesteforståelse og arbejde med hestene. Det er en tillidssag, at sende sin hest afsted - og Line indfrier langt over forventningerne. Line har haft min islænder vallak i ridning i 6 uger. Han var en usikker dreng og kom hjem som en selvsikker mand. Line lagde stor vægt på at arbejde med ham i hans tempo, hvilket har givet en enormt sikker og tydelig hest. Han har været en stor udfordring at få afsted alene, uden støtte fra andre heste, hvilket Line lagde et fantastisk arbejde i - så han kunne ved afrejse ride på tur i skoven på egen hånd og var total selvsikker ved møde med biler, hunde og andet vi kunne møde på en tur. + han går bare i trailer nu. Jeg var spændt på hvordan han ville reagerer, når han så kom hjem - men alt er bare gået langt over alles forventninger. - det er en fornøjelse at opleve hvordan Lines arbejde har flyttet ham fra en uprøvet unghest til en frisk lille herre, der er klar på tur i skoven. Line har gjort en afgørende forskel for min islænder - og jeg bruger hende igen til den næste hest næste år.
Ida Westphal Dyhr
Ida Westphal Dyhr
19. November, 2021.
anbefaler
Line har været fantastisk dygtig til at give min hest en tillidsfuld og tryg start på tilværelsen som ridehest ❤️ Kan virkelig anbefales! 😃
Ida Vegeberg
Ida Vegeberg
17. Oktober, 2021.
anbefaler
Har lige hentet min hest hos Line efter et forløb på 6 uger. Det har været en fantastisk god oplevelse. Jeg har fået en hest hjem med en masse +++ på kontoen. Ikke sidste gang jeg bruger eller anbefaler Line 😄👍🏼
Trine Volhøj
Trine Volhøj
14. August, 2021.
anbefaler
Vi har haft besøg af Line, og nu går ponyen lige i trailer, og Alva kan starte til undervisning 😁👏
Maya Cronhammar
Maya Cronhammar
7. August, 2021.
anbefaler
Vi har haft et fantastisk forløb med Line. Hun har givet både min hest og mig at solidt fundament at bygge videre på, ikke mindst på grund af hendes fine og nuancerede forståelse af hestene, som hun har delt løbende - jeg har fået lige så god en uddannelse som min hest ;-). Line er utrolig kompetent, præcis og omsorgsfuld, og min hest er kommet hjem glad og i balance og med lyst til at lære mere.
Solveig Malmkjær
Solveig Malmkjær
19. Juli, 2021.
anbefaler
Jeg har i dag haft Line ude og trailertræne min hest, Neo. Neo har i knap et år, ikke ville gå i trailer overhovedet, og var meget bange, efter dårlige oplevelser med trailer. Line fik ham ind på meget kort tid, og jeg kunne selv læsse ham i slutningen af sessionen. Virkelig positiv oplevelse her. Og kæmpe anbefaling herfra 😃🌟

Galleri der viser hvordan tilridning kan foregå