UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2dec
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2dec

Tilbuddet er til dig som ønsker en grundig tilridning af din hest med fokus på god horsemanship, simple indlæringsteknikker og en glad, stress fri hest.

Jeg benytter en logisk træningsstruktur med fokus på en afspændt og rolig hest. Jeg lægger vægt på forebyggelse i den forstand, at hesten får indlært basis signalerne grundigt samt at den bliver miljøtrænet. En afspændt hest er mere forudsigelige, velovervejet og sikker, modsat en hest som er præget af angst og usikkerhed. Derfor betaler det sig at lægge lidt ekstra tid og omtanke i en grundig tilridning.

Rent biomekanisk arbejder jeg med 2 simple begreber i den spæde start: Frem og ned, og bagbensaktion. Det gør jeg for at få ryggen op på den unge hest, og styrke hele overlinjens muskulatur.

Hver hest er individuel, og jeg har som professionel en stor værktøjskasse, og vil finde den helt rette løsning til netop din hest og videregive disse redskaber til dig, som du kan benytte i fremtiden.

Tilridningens forløb:

Indlæring af basal horsemanship samt basal miljø træning
Indlæring af longe (biomekanisk fokus: frem og ned, smidighed)
Tilvænning til sadel og hovedtøj
Rytter tilvænning
Indlæring af de basale signaler fra ryggen. OBS: Signalerne er allerede velkendte både fra jord- og longearbejdet, og skal derfor blot overføres til ryggen.

Varighed afhænger af hvad hesten allerede kan når den ankommer, samt personlighed og dens fysiske status(jeg anbefaler at hesten bliver gennemgået fysisk før tilridning). En tilridning vil typisk variere i mellem 4-8 uger. Jeg vil under den indledende samtale give et overslag på varighed.

Ejeren er altid velkommen til at komme og deltage eller iagttage træningen, og vil om muligt modtage undervisning før hjemsendelse.

Pris: 6000 kr. pr. Måned inkl. Moms + opstaldning (600 kr. i sommerhalvåret)
Hesten opstaldes i sommerhalvåret i Dollerup til 600 kr. Om vinteren vil hesten blive opstaldet på Egelund hestepension lidt uden for Viborg. ”Hjemme-tilridning” er også muligt hvis hesten står inden for 15 km. Omkreds af Viborg. Ring for mere info

Læs mere om mig og min baggrund her Om mig

Egelund hestepension https://www.egelund-hestepension.dk

Praktisk info:
– Hesten skal være vaccineret før den ankommer samt ormekur
– Tænderne skal være tjekket
– Hvis hesten ikke har en tilpasset sadel bliver den tilredet i min bomløse for at undgå trykskader.
– Jeg tilrider gerne bidløst hvis det ønskes

Få besked når jeg er i din landsdel

Besked når jeg er i landsdel