Equine Touch
Equine Touch

Equine Touch

Equine Touch er en blid bindevævs behandling som arbejder på kroppens bindevæv, akupunkturpunkter samt muskelvedhæftninger. Teknikken sender små vibrationer igennem vævet, som løsner spændinger og blokeringer og på den måde skaber mulighed for gennemstrømning og afspænding i kroppen. Når kroppen er afspændt kan blodet flyde frit samt bringe næring til musklerne, og det kan transportere musklernes ”affald” ud af systemet igen. Det er dette vi gerne vil opnå igennem bindevævs massage.

Priser

995 kr for første behandling
Varighed: 1 1/2-2 timer
Inkl. telepati, gangartsanalyse, fysisk gennemgang og behandling

Efterfølgende: 
500 kr pr gang
Varighed: 1 time

Pakketilbud:
Første behandling + to efterfølgende
1750 kr.

Priserne er ekskl. kørsel.

Hvad er bindevæv?

Bindevævet er kroppens strømpe: Det er det væv som omfavner hver enkelt muskel og organ, og som sørger for at alt bliver på sin plads i kroppen. Bindevævet er forbundet fra øre til hale – og har dermed den unikke opgave at forbinde alle muskler og organer til hinanden. Lige præcis derfor giver det mening at arbejde med bindevævet, for når man arbejder med bagparten kan man ofte også se bevægelse i forparten da det hele hænger sammen – man arbejder altså på et stort område.

Med denne viden kan man også forstille sig det modsatte: Hvis bindevævet er stramt og spændt forplanter det sig hurtigt til resten af kroppen, og gør at hesten er stiv, ubalanceret og ukoordineret. Ny forskning viser at det ofte er bindevævet der skaber rygsmerter ved mennesker. Bindevævet har mere indflydelse end hidtil antaget og derfor er det så essentielt at arbejde specifikt med lige præcis den del af kroppen.

Hvis du vil vide mere om bindevævet er der her en letlæselig artikel der forklare det vigtigste:
https://www.alt.dk/sundhed/arsagen-til-smerter-kan-gemme-sig-her

Equine Touch er udviklet af Jock Ruddock og videreudviklet af hans kone Ivana Ruddock. Ivana er en meget dedikeret dyrelæge som i dag rejser verden rundt for at undervise i Equine Touch samt obducere/dissekere heste og videregive sin store viden om anatomi og fysiologi.

Læs mere om mine behandlinger her Kranio Sakral Terapi Healing. 
Hvis du er vide endnu mere om Equine Touch kan jeg anbefale dig at besøge den officelle hjemmeside ved at trykke på linket her: https://theequinetouch.net

 

Få besked når jeg er i din landsdel

Besked når jeg er i landsdel