7589 webfil
7589 webfil

Samarbejdspartnere

For et skabe en sund, stærk og velafbalanceret hest har vi brug for flere indgangsvinkler. Derfor har jeg indgået samarbejde med de personer som jeg fagligt samt personligt kan stå inde for.

 

Mathilde Denning fra Animal Listening 

Hej! Mit navn er Mathilde Denning og jeg er indehaver af virksomheden ’Animal Listening’. Jeg specialiserer mig i telepati og healing til dyr, samt at undervise dyreejere i at skabe intuitiv kommunikation med deres dyr. Særligt fascineres jeg af at løse adfærds- og relations problemer imellem dyr og deres mennesker. Jeg holder til i København, men kører rundt i hele Danmark og underviser, samtidig med at jeg arbejder igennem billeder over afstand. Kontakt mig på mathilde.denning@hotmail.com og læse mere om mig på: www.mathilde-denning.dk.

Når du booker Mathilde og nævner mit navn sparer du 10%.

 

Personlig træner

Nikolaj Bonde – personlig træner, løbecoach og sportsterapeut  

Husker du at holde dit hoved, din krop og din form i top? Den rigtige kombination af søvn, kost og træning giver massive resultater på både dit humør, din koncentration, dit overskud og din evne til at præstere bedre.

Lad mig hjælpe dig

Jeg er vant til at arbejde med både elitesportsudøvere og motionister – både online og én-til-én personlig træning. Jeg er bosiddende i Viborg – også med mulighed for træning i Aarhus. Lad mig hjælpe dig med at komme i form og udnytte dit potentiale. Med en velfungerende krop kan du præstere bedre, overskue mere i din dagligdag og give mere af dig selv. En investering som kommer mange gange igen. Læs mere på www.nikolajbonde.dk

Når du booker et forløb hos Nikolaj skal du nævne at du er blevet henvist fra min hjemmeside, så vil du sparer 10% på dit forløb. 

 

 

Få besked når jeg er i din landsdel

Besked når jeg er i landsdel