Rebgrimer1
Rebgrimer1

Horsemanship udstyr og tilskudsprodukter

Når jeg kommer rundt til jer kan i købe de produkter jeg anbefaler direkte af mig. På den måde kan jeg sikre jer god service og kvalitets produkter – jeg har nemlig selv testet dem!

Jeg forhandler

– Rebgrimer
– Letvægts tov 3.7 meter
– Stick m/u string
– Køremedicin

Køremedicin er en blanding af Bachs blomster remedier, og bruges til heste som ikke kan lide at stå i trailer. Det kan være hesten som stadig nægter at gå i trailer selvom at du har trænet det i en længere periode, eller det kan være hesten som sveder og står uroligt i traileren. Køremedicinen koster 120 kr. og er et forsøg værd. Man giver hesten 2 ml lige før hver læsning oralt. Jeg har selv haft rigtig god virkning ved benyttelse af køremedicinen, og jeg vil anbefale at man giver det et forsøg hvis man har en hest som passer med symptomerne.

Priser:

Rebgrime: 200 kr

Letvægtstov med løkke: 250 kr.

Stick: 330 kr.

String: 115 kr.

Køremedicin 50 ml: 120 kr.

Produkter jeg anbefaler:

– Mavesårs medicin fra Hestens Helse
Hestens rep 1 og 2
– Back On Track produkterne
– Vivet produkterne

Hvorfor rebgrimen og 3.7 meter tov?

Jeg anbefaler en rebgrime med tilhørende tov til alt jordarbejde samt trailerlæsning. Rebgrimen er et stærkt træningsredskab, men dermed også et tydeligt og præcis træningsredskab. Rebgrimen ligger tæt til hestens hoved og har 2 knuder på næseryggen, samt en knude på hver side af kæben. Når man giver et signal i grimen ville signalet blive betydeligt forstærket af knudernes tryk og derfor er du stærkere med en rebgrime.

Jeg sælger rebgrimen med et tilhørende tov. Tovet er 3.7 meter langt, og på den måde har du rigeligt af tov. Derudover har tovet lidt tyngde. Der er ingen karbinhage hvilket gør at du undgår at din hest får en karbinhage i kæben.

Læs mere om rebgrimer her https://www.hestegalleri.dk/blog/rebgrime-hvorfor-og-hvordan/132

 

Tjek trailerlæsning ud!

Få besked når jeg er i din landsdel

Besked når jeg er i landsdel