Equine Touch

Equine Touch er en blid, ikke-invasiv behandlings teknik som primært arbejder på hestens bindevæv. Det er en helt fantastisk teknik som via. ”the move” skaber impulser og vibrationer i hestens bindevæv, og dermed frigør spændinger og kickstarter en ny nerveimpuls.

Bindevæv og fascia er inden for de seneste år blevet et utrolig vigtigt emne for behandlere, men for equine touch har det været vigtigt i mange år. Bindevæv er det væv som binder kroppen sammen, der er bindevæv overalt i kroppen: Bindevæv binder musklerne sammen, går igennem musklerne og omkranser organerne. Bindevævet består af op til 70% af sensoriske nervefibre hvilket betyder at bindevævet har en helt essentiel rolle for kommunikationen i hele kroppen samt koordinationen. Bindevæv har længe været en overset faktor men har nu endelig fået sit plads. !

” Bindevævet forbinder kroppen indvendigt fra top til tå som en våddragt. Når der trækkes i den ene ende, trækker det i den anden ende. Og ligesom en våddragt føles rar at have på, når den er våd, varm og eftergivelig, er den svær at bevæge sig i, når den er tør og stram.”
- Arvæv og bindevæv (baekkensmerter.dk)

behandling til hest