spiseforstyrrelse
spiseforstyrrelse

En spiseforstyrrelse kan have mange ansigter, og mange grader. Alle spiseforstyrrelser er vigtige uanset vægt og sværhedsgrad. En spiseforstyrrelse medfører ofte forskellige former for social isolation, tvangstanker omkring mad og krop samt tvangsmønstre som er usunde for krop og sind. Derudover er det en hård belastning for din kære krop. Derfor håber jeg virkelig at du vil tage hånd om DIN spiseforstyrrelse. Hvad end om det er anoreksi, bulimi, overspisning eller noget helt fjerde.

Når du kommer til terapi ved mig vil jeg arbejde med det hele menneske. Vi skal skærer ind til benet på hvorfor din spiseforstyrrelse er opstået, og heale det sår som ligger til grund derfor. Vi skal arbejde med dit selvbillede, dine spisemønstre og hvordan du igen kan lære at holde af din krop og drage omsorg for dig selv.

Kontakt mig på mail eller tlf. for en uforpligtende samtale omkring et forløb skræddersyet til dig. <3

Hvad er en spiseforstyrrelse?

En spiseforstyrrelse defineres således:

“Spiseforstyrrelser, psykiske lidelser præget af forvrænget kropsopfattelse og abnormt forhold til fødeindtagelse. Man skelner mellem nervøs spisevægring (anorexia nervosa) og nervøs overindtagelse af føde (bulimia nervosa). Fælles for disse er en opfattelse af at være for tyk med frygt for fedme.”.

Der er flere forskellige former for spiseforstyrrelse:

  • Anoreksi
  • Overspisning (BED)
  • Bulimi
  • Ortoreksi

Få besked når jeg er i din landsdel

Besked når jeg er i landsdel