bathroom-beauty-salon-candlelight-3188
bathroom-beauty-salon-candlelight-3188

Intuitiv Kropsterapi
– Guidede mindfullness, massage, healing og blide bindevævs teknikker

Intuitiv kropsterapi giver en dyb afspænding af kroppen fysisk og mentalt. Sessionen tilpasses lige præcis dig, og dine ønsker. Vi starter med en afklarende samtale omkring dit formål med sessionen/erne, og hvor jeg introducere dig for hvordan jeg arbejder.

Sessionen vil bestå af en guidning ned i kroppen, efterfulgt af enten massage, healing, bindevævsteknikker eller et mix heraf.

Sessionen er til dig..
..som ønsker en dyb afspænding mentalt og fysisk
..som har brug for at komme ned i kroppen og væk fra hovedet
.. som ønsker en times stressfri zone
..som er nysgerrig på en problematik i krop eller sind. F.eks. hovedpine, dårligt knæ, ondt i ryggen, lavt selvværd, depression, angst osv.

Jeg arbejder ud fra det flerdimensionelle menneskesyn og inddrager således både det kropslige, følelsesmæssige og mentale plan. I den dybe afspænding dukker der ofte billeder, tanker, dufte eller krops fornemmelser op som er forbundet med de fysiske spændinger, og på den måde inddrages det psykosomatiske perspektiv i arbejdet. Igennem bevidstgørelse af sanseindtrykkende kan vi løsne problematikkens dybeste rod, og på den måde undgå gentagelse. Du vælger selv om du vil have samtale knyttet til behandlingen som støtte til processen, dette anbefaler jeg dog hvis du gerne vil skabe varige ændringer.

Pris

500 kr for 1 time
700 kr for 1 1/2 time

Få besked når jeg er i din landsdel

Besked når jeg er i landsdel