7820 webfil
7820 webfil

Heste har en enorm terapeutisk virkning, og i disse sessioner er hesten dit spejl. Hesten vil hjælpe med at belyse din styrker og ressourcer, samt dine skyggesider.  Sessionen varer 1 1/2 time, og kræver ingen hestemæssig erfaring. Det vil enten foregå fra jorden eller fra ryggen alt efter ønske og behov.

Pris: 500 kr (færdig uddannede pris: 1100 kr, prisen vil stige dog med 3 måneders varsel)
Jeg anbefaler altid et forløb. 

Hvorfor er heste så dygtige terapeuter?

 • De er flokdyr
  Heste er flokdyr, og har et utrolig veludviklede socialt nervesystem. Det gør at de er indfølende, empatiske og at de spejler menneskers sindstilstand samt kropssprog helt naturligt.
 • De er flugtdyr
  Heste er flugtdyr og det betyder at de altid er klar på at flygte hvis en farer skulle komme. Det gør at heste altid er nærværende og årvågen. Derfor fanger de alle dine impulser, og man bliver altid set og mødt i hestens selskab.
 • De er sensitive
  En hest kan mærke en flue på dens pelse, og er altså på trods af dens størrelse utrolig sensitiv og fintfølende. Den sanser de mindste ændringer i dens miljø og i personen den er sammen med. Det gør hesten til et utrolig præcist spejl.
 • Du kan ikke lyve for en hest
  Du kan lyve for andre mennesker ved at sætte en facade på eller påklistre et smil. Men det kan du ikke med heste. Hesten er ligeglad med dit umiddelbare udtryk, den sanser hvad der i virkeligheden lever indenunder den påtaget facade.
 • Heste er kropslige
  Hesten snakker som bekendt ikke, men kommunikere i stedet for vha. dens krop. Det er en kunst mange mennesker har glemt, og derfor er mange mennesker ikke i kontakt med sin krop. I dag er mange mennesker blevet hoved-mennesker, og er meget mentale og rationelle. De har pakket deres intuitive, kreative, kropslige og legende sind væk og mange føler at de lever et mellem-tilfreds liv. Hestene kan hjælpe dig med at komme i kontakt med din krop, din kreativitet og dine intuitive evner.
 • Heste inviterer os til at være i kontakt med vores hjerte
  Mange oplever en strøm af kærlighed i forbindelse med heste, hvilket er en helt speciel og dyrbar gave som kan åbne op for din sårbarhed hvor din stærkeste styrke lever.

Få besked når jeg er i din landsdel

Besked når jeg er i landsdel