7586 webfil-kopi
7586 webfil-kopi

*OBS: Vil du være test-person for mig? Lige nu afprøver jeg telefonisk telepati, dvs. at jeg modtager et billede af dit dyr og telepatere med dyret imens at vi er i telefonisk kontakt. Jeg afprøver det pt., og tilbyder derfor en session på ca. 1 time til 400 kr. Kontakt mig hvis du skal være en af testpersonerne.*

Telepati

Telepati er kommunikation med dyr vha. energi. Som telepatør sanser jeg og modtager dyrets energi, og oversætter det til ord og billeder. Jeg elsker at oversætte dyrenes sprog, og formidler ærligt hvad dyrene fortæller mig.

Jeg tilbyder kun live sessioner dvs. at jeg skal være fysisk tilstede. Det har jeg valgt da det giver bedre dynamik, og jeg er bedre til at formidle budskabet til dig som ejer når vi kan kommunikere nu og her. På den måde er jeg sikker på at du får det optimale ud af sessionen, og at du har forstået hestens budskab korrekt. Ord kan tolkes så forskelligt, og derfor føler jeg at en fjerntelepati kan være for riski.

Mine telepati sessioner varer altid to timer ved første besøg, og starter med at vi siger pænt goddag og derefter begynder jeg blot at fortælle hvad jeg sanser fra din hest. Vi vil gå alle parametre igennem: Personlighed, træning, miljø, krop og alle dine spørgsmål. Derudover kan vi, hvis vi har tid og det er relevant, fører telepatien ud i praksis og sadle hesten op så at du kan få coaching fra ryggen af og vi kan styrke jeres samarbejde in-real-life. Hvis det er traileren som er et problem, eller flokken kan vi også kigge på det.

Sessionen varer som sagt to timer, og forløber alt efter behov.

Pris: 995 kr. + kørsel

Få besked når jeg er i din landsdel

Besked når jeg er i landsdel