Skip to content
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1c38
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1c38

Kursusforløb foråret 2020

 

Kursus forløbet er til dig der gerne vil lærer mere dybdegående om heste & jeres fælles interaktion. Kurserne kan købes sammen eller hver for sig.

For at opnå optimal balance er det vigtigt at tænke helhedsorienteret – med dyr og mennesker kan man ikke være firkantet! Du må tænke bredt & kreativt, og tage højde for at der er flere lag og flere vinkler på en problematik. Og derfor skal du lærer omkring flere dimensioner.

Under disse 3 kurser vil vi både komme ind på den fysiske dimension: Hestens adfærd, indlæring & kroppen, samt den mere energetiske vinkel: Intuitiv kommunikation, telepati samt intuitiv afspænding.

 

  1. Kursus HESTENS ADFÆRD & INDLÆRING

På kurset fokuserer vi på den fysiske dimension, altså alt det vi ved og kan se og måle. Jeg vil lærer dig om hestens natur, dens instinkter samt forskellen på hest & menneske – set udefra vores hjerners forskelligheder. Derudover vil vi gå i dybden med indlæringsteorien, samt elementær horsemanship med fokus på de basale øvelser, flyt for tryk & synkronitet.

På anden dagen vil vi snakke mere dybdegående om nervesystemer, samt hvordan vi aflæser hestens adfærd. Der vil være øvelser med fokus på timing & softness.

 

  1. Kursus INTUITIV KOMMUNIKATION & TELEPATI

 

På dette kursus vil der være fokus på den energetiske & relationelle dimension, og vi vil dykke ned i alt det der sker mellem linjerne, nemlig telepatiens verden. Telepati er i virkeligheden bare intuitiv kommunikation hvor vi lærer at stole på vores indre stemme & lytte til hesten. MEN det er en evne der for mange har sovet i mange år, og derfor skal den vækkes og genoptrænes. Vi skal lærer at blive stille inde i så at vi kan hører hestenes stemme, og modtage deres beskeder.

Du vil lærer mere om den energetiske dimension, hvad telepati er og hvordan det fungere. Jeg vil først fører dig igennem øvelser uden hest med fokus på dig, hvor du lærer at komme ned i kroppen & i kontakt med din intuitive stemme. Derefter vil du opleve dine første telepatiske oplevelser.

 

  1. Kursus KROPPEN M/ FOKUS PÅ AFSPÆNDING & HEALING

På kurset vil vi inddrage en tredje meget vigtig medspiller, kroppen. Kroppen har sin helt egen intelligens, og er sjælens hjem. Vi skal både lærer om kroppen rent fysiologisk: Hvordan er den opbygget & hvad består kroppen af. Vi vil snakke om hvordan de forskellige elementer i dagligdagen påvirker hesten og hvad man skal være opmærksom på: miljø, rytter, udstyr, foder mm.

Derudover vil du lærer at forbinde dig med hestens krop intuitivt samt modtage afspændings & healings metoder som du kan benytte på din egen heste.

Nøgleord: Krop, healing, afspænding.

 

Praktisk information

Datoer

22-23 februar: Hestens adfærd & indlæring

21-22 marts: Intuitiv kommunikation & telepati

18-19 april: Kroppen m/ fokus på afspænding & healing

 

Tid: 9.00-17.00 begge dage

Sted: Bryrupvej 21, 8800 Viborg.

Medbringelse af egen hest: Først til mølle princip(5 bokse)
50 kr. pr. boks. Pr. dag, hø kan tilkøbes, halm indkluderet. Boksene muges ved afrejse.
Lån af hest: Kontakt mig.

PRISER:

2500 kr. pr kursus (eksklusiv udgifter til medbringelse af egen hest)

Ved køb af alle 3 kurser: 6500 kr.