Charlotte Søgaard

" Jeg har lige haft Line til af hjælpe med min "dumme" hest der ikke vil i trailer. Jeg havde opgivet og besluttede af hun bare kunne være her hjemme. Men da jeg så annoncer tjaaa så prøvede jeg igen. Og sikken en waoo oplevelse. Min dumme hest blev til min dejlige hest. Og jeg glæder mig til at komme ud og opleve verden med dejlige kylja. "

Elin Eskildsen

" Skøn oplevelse med en hest der nægtede at gå ind i traileren, steglede og andre ubehagelige ting. 10 min med Line og Korka gik lige op og ned i traileren mange gange også med mig 1 gang, med de gode trick. Vi endte med at køre en lille tur, for at se om Korka ville stresse efter en køretur. Det gik så fint. Efterfølgende har Korka fulgt mig troligt op i traileren. Tak for gode fif og stor indsigt i at læse hestens adfærd.
Har også brugt en del af de andre gode ting, omkring at få,hesten til at stresse ned, når det går lidt for stærkt og det virker også. "

Louise Blunk Drejer Branth

" Jeg har fået en fantastisk hjælp af Line til min hest Dúna! Line gav mig så mange værktøjer til min hest, og en dyb forståelse for hvorfor hun blokere eks. Ift trailer. Jeg fik en stor forståelse for Dúnas reaktions mønster og værktøjer til en direkte kommunikation mellem hende og jeg, når hun bliver presset.
Det var en berigelse for mig og min hest, og det er ikke sidste gang jeg vil bruge Line!
Tak for din kæmpe hjælp Line! Du får de bedste anbefalinger herfra! "

Helena Wulf Coco Stoltze 

Line er utrolig sød og behagelig, rigtig dygtig til at læse både hest og ejer og formår at guide én igennem de forskellige øvelser. Hun forklarer baggrunden for de metoder hun bruger og svarer dagligt og kyndigt på spørgsmål. De bedste anbefalinger herfra!