“Det er selvkærligt for mig at TILvælge telepatien. Også selvom det er mærkeligt og mystisk for mange”.

En personlig fortælling: Min vej med telepati

Jeg har kommunikere telepatisk med dyr i snart 10 år hvilket vil sige at jeg startede da jeg var 16 år. På trods af rigtig mange succes oplevelser og opbakning fra bl.a. mine venner og min daværende chef, lukket jeg forholdsvis hurtigt ned for telepatien igen. Det var simpelthen for MÆRKELIGT. Det var for underligt, for pjattede og for mystisk. Hvad tænkte folk dog ikke om mig, og hvad nu hvis det ikke var sandt det jeg sagde, og at de billeder jeg modtog blot var det rene opspind. Så vil jeg jo være crazy. 

Siden da har jeg brugt telepati on/off i mit virke med heste. I dag har jeg valgt 100% ON. Det vil sige at jeg hver eneste dag kommunikere telepatisk både med mine egne og kundernes dyr. Først og fremmest gør jeg det naturligvis for dyrenes skyld. Jeg føler først at dyrene er ordentlig tjekket igennem når jeg har kommunikeret med den, og jeg føler at jeg misser mange vigtige oplysninger ved at ikke gøre det. Men faktisk har jeg også valgt at integrere telepatien fuldstændigt i mit liv for min egen skyld. Hvorfor? Fordi at telepatisk kontakt giver de mest unikke og meningsfulde oplevelser, og det giver mig så meget energi, inspiration og glæde. Det er så fantastisk at det kan lade sig gøre, så hvorfor lade det gå til spilde?

I de perioder jeg har udelukket telepatien fra mit liv,  har jeg også udelukket disse unikke momenter fra mit liv. De momenter som ellers nærer mig så meget, og giver mig glæde og inspiration til dagligt. 

DERFOR er det selvkærligt for mig at vælge telepatien til. Når jeg vælger telepatien til vælger jeg også mig selv til, og jeg bliver nærværende.  Rent terapeutisk og menneskeligt er noget at det mest healende for et menneske netop nærvær. Samt relationer og kærlighed.  Og det er netop DET jeg kommer i kontakt med når jeg kommunikere med dyr. 

Så for mig er det at kommunikere med dyr selvkærligt! Det er en måde at nærer min egen sjæl på.